RESIDENTIAL PROJECTS

Crowe Residence - Brisbane

This major addition to a post-war cottage in Coorparoo, Brisbane involved lifting the entire home up a storey & building an entire floor underneath.  A contemporary twist has been lent to the new home with the use of prominent blades that transition into parapet walls across the roof to enable a relatively low pitched roof to achieve compliance with strict height limits.  This is the second home for my brother & makes a mockery of the golden rule we were taught at university - never work with family or doctors!

"Angus provided an excellent design concept with understanding of our input and ease of communication. He produced clever design features that made our home stand out and a pleasure to live in. He was considerate and caring throughout the construction phase, making it an efficient and stress free process. We would highly recommend Angus to any future clients and be happy to communicate with them personally" - Colin & Joanna Crowe